...
Sergio

Sergio

Sergio, zanger en entertainer staat bekend om zijn veelzijdige muzikale stijl en zijn opvallende persoonlijkheid.

Biografie

Sergio werd geboren als Sergio Quisquater op 3 juni 1965 in Leuven, België. Sergio begon zijn muzikale carrière als leadzanger van de groep “Sergio & The Ladies”, waarmee hij in de jaren 90 verschillende hits scoorde.

Sergio brak door als solo-artiest met zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival in 2002, waar hij België vertegenwoordigde met het nummer “Sister”. Hij wist indruk te maken met zijn krachtige stem en charismatische podiumuitstraling. Na zijn deelname aan het Songfestival bracht Sergio succesvolle soloalbums uit en bracht hij verschillende hitsingles uit, zoals “Without You” en “Turn On The Lights”.

Genres

Wat Sergio onderscheidt, is zijn vermogen om verschillende muziekstijlen te beheersen. Hij heeft zich gewaagd aan diverse genres, waaronder pop, dance, soul en zelfs musicalmuziek. Sergio is ook bekend om zijn energieke en dynamische optredens, waarbij hij het publiek betrekt en een feestelijke sfeer creëert.

Veelzijdig

Naast zijn muzikale carrière heeft Sergio ook deelgenomen aan verschillende televisieprogramma’s in België, waaronder “Steracteur Sterartiest” en “De Slimste Mens ter Wereld”. Hij heeft zijn veelzijdigheid en charisma ook laten zien als presentator en entertainer op het scherm.

Nieuwste release

Sergio is terug van (nooit echt) weggeweest met zijn sprankelende nieuwe single genaamd “Supermagnifique”. Hoewel hij in de jaren ’90 al grote successen behaalde met Touch Of Joy, blaast hij nu nieuw leven in zijn muzikale carrière. In deze single komen invloeden uit de muziek van de jaren tachtig, met name de New Wave, op een moderne en eigentijdse manier samen. Sergio zelf omschrijft het genre als “Dance Wave”.

Boek je artiest

Boek deze artiest bij ons en verras je publiek met een onvergetelijke show! Gegarandeerd professioneel en kwalitatief hoogstaand entertainment voor elke gelegenheid en elk publiek.

Sergio

boeken

Wij bekijken de beschikbaarheid en contacteren jou om de nodige details te bespreken.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.