...

Giovanni & Peggy

Giovanni en Peggy zijn artiesten “pur sang”. Beide zette al op zeer jonge leeftijd de eerste stappen in de showbizz en zijn tot op de dag van vandaag nog steeds veelvuldig te bewonderen op vele Vlaamse podia.

Biografie

Sinds 2008 vormen ze zowel privé als op het podium een koppel en op 27 oktober 2017 traden ze in het huwelijk. Beide zijn rasartiesten van het zuiverste soort die met hun ervaring, uitstraling en talent steengoed zijn tijdens live optredens. Ze beschikken tevens over een uniek stemgeluid dat perfect met elkaar blend.

In de jaren dat ze nog niet samen zongen, hebben ze als solo artiest de horizonten afgetast en allebei vertoeft in het “dance circuit” waar ze ook menige hoogtepunten bereikten.

Genres

Vlaams, Nederlands, Engels, Frans en Duits

Lancering

Giovanni & Peggy stellen met veel trots hun nieuwe single “Ooit Zie Ik Je Weer” een bewerking van “I Don’t Want To Talk About It” van “Crazy Horse” uit 1971 voor. Peggy zelf schreef de mooie gevoelige Nederlandse tekst en Manfred Jongenelis (NL) stond in voor de ijzersterke productie. Voor de bijhorende professionele videoclip werd beroep gedaan op het team van Krijn Jonckheere.

Nieuw album

Ondertussen wordt in samenwerking met Dennie Damaro (Dennie Damaro Producties) en Bruno De Troch (Gold Estates vastgoed in Spanje) hard gewerkt aan nieuwe nummers en een album. Er is maar één doel en dat is Giovanny en Peggy te lanceren en een plek te geven in de hoogste regionen van de showbizz waar ze thuis horen.

Boek je artiest

Boek deze artiesten bij ons en verras je publiek met een onvergetelijke show! Gegarandeerd professioneel en kwalitatief hoogstaand entertainment voor elke gelegenheid en elk publiek.

Giovanni & Peggy

boeken

Wij bekijken de beschikbaarheid en contacteren jou om de nodige details te bespreken.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.