...
Dennie Damaro

Dennie Damaro

Dennie Damaro, zanger en entertainer die vooral bekend staat om zijn bijdrage aan het Vlaamse levenslied en de countrymuziek.

Biografie

Dennie Damaro werd geboren op 21 november 1973 in Brasschaat, België, en heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd in de muziekindustrie.

Dennie Damaro begon zijn muzikale reis op jonge leeftijd en bracht zijn eerste album uit in 1996. Sindsdien heeft hij een trouwe fanbase opgebouwd en wordt hij gewaardeerd om zijn authentieke stemgeluid en zijn vermogen om emotie over te brengen met zijn muziek.

Genres

Als zanger van het levenslied en de countrymuziek vertolkt Dennie Damaro vaak persoonlijke en herkenbare thema’s in zijn nummers. Hij weet het publiek te raken met zijn oprechte interpretaties en zijn vermogen om gevoelens van vreugde, verdriet en nostalgie over te brengen.

Carrière

Dennie Damaro heeft verschillende bekende nummers op zijn naam staan, waaronder “Rosamunde”, “Cowboy Yodel Song” en “Zie De Morgen”. Deze nummers hebben hem geholpen een plek te veroveren in de Vlaamse muziekscene en worden nog steeds graag gehoord door zijn fans.

Naast zijn solocarrière heeft Dennie Damaro ook samengewerkt met andere bekende artiesten en heeft hij opgetreden op verschillende grote evenementen en festivals. Zijn energieke en enthousiaste podiumoptredens maken hem een gewilde artiest bij het live publiek.

Nieuwe Zomerhit

Met zijn nieuwste Dubbel-CD “Mijn 20ste album” en voortdurende muzikale activiteiten blijft Dennie Damaro een prominente figuur in de Belgische muziekwereld. Zijn passie voor muziek en zijn toewijding aan zijn fans maken hem geliefd bij een breed publiek.

Boek je artiest

Boek deze artiest bij ons en verras je publiek met een onvergetelijke show! Gegarandeerd professioneel en kwalitatief hoogstaand entertainment voor elke gelegenheid en elk publiek.

Dennie Damaro

boeken

Wij bekijken de beschikbaarheid en contacteren jou om de nodige details te bespreken.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.